Sisemise Rahu Tempel
Eesti English Suomi Русский
Otsi

Jonette Crowley külastab Eestit

«
»

 
 

3 päeva, 2 kursust, 1 eesmärk: 


ÄRKAMISE AASTA

— 2017!

Jonette Crowley külastab Eestit

7.-9. aprill 2017

 

 

 

Soul Body Fusion® - keha ja hing kui tervik:

 tervenemise ja avardumise puuduv lüli
1-päevane kursus, eestikeelne tõlge
Reede, 7. aprill kell 10.00-18.00

 

Kas tahad teada, kuidas muuta tervikuks oma meel, keha ja hing?

Käes on aeg tuua täielikult kehasse kõrgeimad vibratsioonid, oma jumalikkus! Jonette õpetab Sulle selgeks ülilihtsa keha ja hinge terviklikkuse meetodi, et saaksid olla rohkem see, kes oled!

Paljud meist on "endast ära", elades ilma täie jõu ja kohalolekuta. Elu traumad ja pettumused põhjustavad keha ja hinge energiavõngete disharmooniat. Soul Body Fusion® on kiire ja efektiivne rakutasandil tasakaalustav protsess, mida saab teha endale ja teistele. Jonette õpetab keha ja hinge ühendamise tehnikat huvilistele kogu maailmas.

    • Sinu rakud ja DNA hakkavad hoidma endas rohkem valgust...

    • Koged keha ja hinge ühendust ning õpid, kuidas seda kasutada enda ja teiste hüvanguks...

    • Tunnetad, kuidas oled oma olemuse kõrgeimal tasandil aktiveeritud...

    • Paljude inimeste jaoks on mõju kohene ja füüsiliselt tajutav.

    • Kursusel saad sertifitseeritud Soul Body Fusion® praktikuks.


“Soul Body Fusion® paneb inimese seestpoolt õitsema. Kohale jõuab side endaga, mis on senimaani puudu olnud ja esimest korda elus on tunne, nagu oleks „nulli jõudnud”. Tervenemise ja tervikuks muutumise ülisuurt tungi enam ei ole, sest on tajutav, et edasine areng toimub peaaegu iseenesest, ainult olemise plusspoolel. Seetõttu saab olla rohkem rõõmus ja rohkem kohal. Lisaks olen täheldanud tunduvat keha noorenemist." - Mari Lauk, Eesti

“Minu puhul on olemas suur tõestus, et see asi töötab. Arst kinnitas, et mul ei ole enam diabeeti! Ma ei leia ühtki teist põhjendust kui Soul Body Fusion®.” - xxx


 Soul Body Fusion® videot vaata: https://www.youtube.com/watch?v=uI8dtgwpDNU

 

********************************************

 

Multi-dimensionaalne meisterlikkus -

täiuslikum elu! 

Jonette kanaldab MARK'i

2-päevane kursus, eestikeelne tõlge
Laupäev ja pühapäev, 8.-9. aprill kell 10.00-18.00

 

Suure Valge Vennaskonna ridadest pärit MARK on meister tooma inimesteni universumi tõe energeetilisi kogemusi. Jonette on MARK'i kanaldanud 26 aastattuues meid lähemale ja läbi jumalikkuse värava. Kahel päeval tegeleme tähelepanuväärse arenguga, oma meisterlikkusega. Lubame endil liikuda piiramatult ajas ja ruumis. Leiame Gnosise - otsese jumalikkuse kogemuse ehk sõnadest kõrgema tarkuse.

Kollektiivse ühisteadvuse teisendamise võimalused pole kunagi varem olnud nii suured. Meie elu muutub kergeks ja tähendusrikkaks, kui arendame kõrgemates dimensioonides kulgemise oskusi... MARK on nimetanud seda "Meie Kosmiliseks Pärandiks".

Muistsete templite preestrid ja preestrinnad, alkeemikud ja iidsed targad on kodeerinud kõrgemate sfääride koodid oma õpetustesse. 

Sa pole enam iial endine, kui oled "vaimus" rännanud teisele poole materiaalsust ja kogenud kvantmaailma. Kanaldatud meditatsioonid ja protsessid vabastavad Sind piiratusest, andes ligipääsu ääretusse multi-dimensionaalsesse maailma. Tulemusena ärkab Sinu olemus, mis on olnud seni uinuvas olekus, püsivalt üles. Sa muutud kellekski, kes suudab minna kaugemale ajast ja ruumist. 

See nädalavahetus viib Sind kõrgeimatesse võimalikesse kõrgustesse. Sinu elu on vägevam, kui oleksid iial võinud arvata!

 

Tagasiside MARK'i kursustelt:

“Mina läksin meditatsioonis ‘kohta’, kuhu olen igatsenud minna kogu oma elu. See oli kahtlematult paik, mis toob valgustuse. Mul ei jätku sõnu, et seda kogemust kirjeldada.”   Joe, USA
 

“Ma armastan MARK'i kursusi! MARK teab, milleks me suutelised oleme ja ta lükkab meid aina edasi, et kogeksime veel rohkem! Hakkame mäletama, mida hinge tasandil juba teame ja läheme ikka kõrgemale - samas tuues selle kõik oma füüsilisse ellu Maa peal.”  Julie, USA

********************************************

Kursuste detailid:
  

Koht: Tallinn, Weizenbergi 20b (Kadriorg)

Aeg: R 7. aprill Soul Body Fusion®, hind 95€

L-P 8.-9. aprill - Jonette kanaldatud MARK'i kursus, hind 225€

*Kolmel päeval osalejale soodushind 295€

Algus: kogunemine 9.30; kursuste kestus 10.00-18.00

Kontakt ja registreerimine: kristi.tarum@gmail.com, tel 58 454 044.

********************************************

Kes on Jonette Crowley? 

Jonette on tervendava ning keha ja hinge ühendava Soul Body Fusion® tehnika looja. Ta on rahvusvaheliselt tuntud raamatute Soul Body Fusion®: The Missing Piece for Healing and Beyond (tõlgitud 10 keelde) ja The Eagle and the Condor (tõlgitud 12 keelde) autor. Jonette kanaldab MARK'i ja on oraakel oma isiklikus jõus. Ta on USAs elav "spirituaalne Indiana Jones", kes viib läbi vaimsete eesmärkidega grupireise väepaikadesse üle maailma. 

Kui soovid Jonette Crowley ja tema töö kohta rohkem teada saada või uudiskirja tellida, külasta tema blogisid: www.JonetteCrowley.com ja www.SoulBodyFusion.com

 

 
Copyright © 2017 Center For Creative Consciousness, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in at our website.

Our mailing address is:
Center For Creative Consciousness
4545 S. Monaco St. #348
Denver, CO 80237

Add us to your address book

 














Self guided audio tour app image